icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

Oranje boven, Oranje boven!

15 april 2019
Haal je oranje outfit maar uit de kast, alle toetsers en bellen en uiteraard alles wat je wilt gaan verkopen op de vrijmarkt...... Koningsdag 2019 komt er aan!!
We houden van Oranje! En van Koningsdag natuurlijk! In Flevoland is er tijdens Koningsdag weer een hoop te beleven! Ga je je zolder leeghalen en verkopen, of éindelijk die kinderkasten even lekker uitruimen en uitstallen op een kleedje? Dan is Koningsdag natuurlijk superleuk!

Je kan op verschillende plekken jouw spulletjes verkopen, of natuurlijk juist kópen! Een leuke tip is de kinder-kleedjesmarkt in het Lumierepark in Almere. Net als alle jaren mag je langs alle paadjes je stalletjes maken en kleedjes neerleggen. En op het middenterrein zijn leuke activiteiten! Verder kun je in alle Stadsdelen van Almere terecht en in de stad zelf zijn er ook verschillende podia. 

In Zeewolde staat het deze dag ook vol van de activiteiten met touwtrekken, fietsversieren, vrijmarkt, muziekpodia en een goede doelen markt!Op Urk kun je je ook de hele dag vermaken en kan je Koningsdag starten met een Koningsontbijt, hoe tof is dat!In Lelystad, Biddinghuizen, Swifterbant, Dronten & Emmeloord zijn er ook tal van feestelijkheden met Koningsdag!Wil je eens iets anders met Koningsdag en houd je van spanning en spektakel? Dan mag je de Koningscross in Biddinghuizen niet missen!
Jouw activiteit in de buurt hiertussen? Mail ons je tip op flevoland@kidsproof.nl! Check ook de uitagenda!
Eerdere blogs over Koningsdag:

Niks leukers dan schminken voor je kinderen. Wat dacht je van een hele toffe Koningskroon?

Ben jij van plan geld te gaan verdienen op de vrijmarkt? Lees hier onze tips!

Zin om lekker zelf aan de slag te gaan? 10 gave doe-het-zelf ideeën vind je hier!