Toffe Vaderdag uitjes 2019

13 mei 2019
Vaderdag is een feestdag ter ere van vaders! Het is de dag dat jij je vader lekker kunt verwennen en in het zonnetje kan zetten omdat jouw vader nou eenmaal de allerliefste vader van de wereld is. Misschien is jouw vader ook wel de stoerste of de sterkste of de slimste of de knapste……. Het leuke aan Vaderdag is dat jij hem ook kan verrassen en dan samen op avontuur gaan of samen vol voor de actie gaan!

Bosavonturen 6+
Ga samen met je vader naar Stadslandgoed de Kemphaan voor een avontuurlijke ochtend in de natuur. Samen met de gids struin je door de Almeerse bossen.

Lasergamen met vaderdag 8+
Ben jij niet bang voor een uitdaging en is jouw vader wel een beetje sportief? Ga dan met het hele gezin een potje lasergamen bij Gladiator Sports! Vaders mogen die dag gratis meedoen!




Stoomweekend MEC Museum
Super tof museum waarbij je in het stoomweeekend stoommachines onder stoom kunt bewonderen. Dus als jouw vader houd van oude machines en stoom dan is dit de place to be voor jouw vader op vaderdag!



Modervette vaderdag
Trotseer samen met papa modder en water. En daarna pizza's bakken en opeten in Biddinghuizen bij Flevonice! The obstacle run wacht op jullie!

Vaderdag Expeditie bij Outdoorpark SEC Almere 7+
Geef je vader een fantastisch cadeau voor Vaderdag, waar je het zelf ook leuk mee hebt. Ga samen op zoek naar een schat. Samen ga je allerlei uitdagingen aan!

 

Kom naar Buitencentrum Almeerderhout voor een creatieve middag: knutselen voor papa! 4+
In de Beverburcht in het buitencentrum liggen allerlei natuurlijke materialen voor de kinderen klaar om een mooi cadeau te knutselen voor Vaderdag. Ouders zijn ook welkom, maar... de vaders mogen natuurlijk niet spieken!

Vier Vaderdag tijdens de Machtige Mannen Middag! 6+
Kom naar de Oostvaardersplassen en doe mee aan o.a. touwtrekken, vuur maken, spijker slaan en spijkerbroek hangen. Daag je vader uit en moedig hem aan als hij een wedstrijd speelt tegen andere vaders.Na afloop ga je samen nog XXL hamburgers bakken en natuurlijk lekker opeten!



Heb je nog wat extra tips nodig om een lekker ontbijtje te maken of een toffe knutsel voor je vader? Lees dan nog even deze blog!