De leukste spellen voor tijdens de vakantie!

30 juli 2021
Tijdens de vakantie is er altijd tijd voor een spelletje! 999Games heeft de leukste zomervakantie spellen voor ons op een rij gezet! Deze spellen zijn makkelijk om te leren, duren niet te lang en zijn altijd spannend. Ze zijn dan ook ideaal voor kinderen. Lees verder en laat je inspireren voor spelplezier!
De leukste spellentips van 999Games
Hebben je kids tijdens een barbecue even niets om handen? Staan jullie tijdens de reis in een file? Wil je gewoon iets leuks doen op het terras of op het strand? Een spelletje biedt uitkomst!

Er zijn tal van spellen verkrijgbaar die garant staan voor een leuke tijd met jonge spelers. Bovendien zijn spellen goed voor de sociale ontwikkeling van kinderen. Door een spel leren kinderen samen te spelen, maar kunnen ze ook op school geleerde vaardigheden als rekenen op een eigen manier inzetten.

Hieronder de leukste zomervakantietips van 999Games! En koop nu je vakantiespellen met korting!
Actiespel Halli Galli - vanaf 4 jaar


Het spel met de bel! Iedere speler krijgt een gedekte stapel kaarten. Op elke kaart staan een of meerdere vruchten. Om beurten draait iedereen een kaart om. Als van een bepaalde fruitsoort op alle kaarten samen precies vijf stuks zichtbaar zijn, moeten de spelers zo snel mogelijk op de bel slaan. Wie dat als eerste doet, krijgt alle omgedraaide kaarten. Wie geen kaarten meer heeft, is uitgeschakeld. Wie blijft er als laatste over?

Halli Galli is een reactiespelletje, dat supermakkelijk is om te leren. Het is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Wie tot vijf kan tellen, kan mee doen! Het spel is spannend voor het hele gezin, maar kan ook prima door kinderen zelf worden gespeeld. Het is makkelijk mee te nemen en is uitstekend voor een uurtje vermaak op de camping.
Het populaire dobbelspel Keer op Keer (Kids)

Keer op Keer is razend populair en met reden. Het is makkelijk te leren, speelt lekker weg en leidt keer op keer weer tot meerdere potjes. Ideaal voor op een zomers terras!

Keer op Keer is een dobbel- en puzzelspel voor het hele gezin. Je kiest in dit spel telkens twee dobbelstenen: een met een getal en een met een kleur. Vervolgens kruis je in in die kleur het gerolde aantal aan vakjes af op je scoreblad. Als je kolommen helemaal invult, scoor je bonuspunten.

Keer op Keer Kids is de juniorvariant van Keer op Keer. Deze kidsversie is geschikt voor spelers vanaf 5 jaar. Kinderen hoeven tijdens het spelen niet lang op hun beurt te wachten en leren slim gebruik te maken van de dobbelstenen.Perfect spel voor op de camping: Regenwormen

In Regenwormen moet je dobbelen voor regenwormtegels. Tijdens je beurt gooi je met 8 dobbelstenen. Daarna leg je alle dobbelstenen met een bepaald getal opzij. Je gooit de overige dobbelstenen nog een keer en kiest opnieuw de dobbelstenen met een bepaald getal. Je mag alleen niet een getal kiezen, waarvoor je eerder al dobbelstenen opzij hebt gelegd. Zo ga je net zolang door, tot je een score van meer dan 20 hebt en minstens één worm hebt behaald. Alleen dan mag je een tegel pakken. Gooi je alleen getallen die je al eens hebt gepakt, dan ben je af!

Regenwormen is dankzij de stevige tegels ideaal om in de open lucht te spelen. Of je nu met de kinderen op het strand of in het bos bent, je kunt overal met Regenwormen aan de slag. Probeer anders zelf hoe Regenwormen speelt op deze try out-pagina!Simpel en kort kaartspel Beverbende

In Beverbende, geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, hebben alle spelers vier dichte kaarten met strafpunten op een rij voor zich liggen. Je mag zelf alleen de meest linker en de meest rechter kaart van de rij bekijken. Als je aan de beurt bent, trek je een kaart en wissel je deze voor een van je kaarten. Met actiekaarten kun je kaarten met andere spelers ruilen, extra kaarten pakken of spieken onder je eigen verborgen kaarten. De speler met de minste strafpunten wint het spel.

Beverbende is een simpel en kort spelletje, waarbij je goed moet onthouden welke kaarten langskomen. Geheugenspelletjes zijn vaak in het voordeel van kinderen en dat is bij dit tactische spelletje niet anders. Kan jij je kinderen nog verslaan?Het hilarische kaartspel Valse Motten

Vals spelen in een kaartspel, dat mag toch niet?! In Valse Motten moet je wel! In dit vrolijke kaartspelletje moet je zo snel mogelijk van je kaarten afkomen. Sommige kaarten mag je echter alleen wegleggen als niemand het merkt. Vals spelen dus! Maar pas op, als de speler met de keverkaart jou door heeft, moet al je kaarten weer terug nemen en extra kaarten erbij pakken.

Valse Motten is makkelijk, snel en heel erg grappig. Het is bij uitstek geschikt voor 7-jarige boefjes die van een geniepig spelletje houden. Zeker bij een regenachtige dag is dit een prima manier om toch wat moois van een vakantiedag te maken.


Top als reisspel: L.A.M.A.

L.A.M.A. staat voor Leg Alle Minpunten Af. Elke beurt probeer je kaarten af te leggen. Kun je niets afleggen, dan kun je kiezen tussen een kaart extra trekken of passen. Alle kaarten zijn minpunten waard, die je aan het eind van een ronde in de vorm van fiches krijgt toebedeeld. Lukt het je om al je kaarten kwijt te raken, dan mag je een fiche weer inleveren. De speler met de minste minpunten wint.

L.A.M.A. kan echt overal worden gespeeld. Het handige kleine doosje past overal in en de potjes spelen razendsnel. Met het gezin wachten in een restaurant wordt dankzij L.A.M.A. ineens een stuk minder vervelend!

Zomerse spelletjes aanbieding

Ben je nieuwsgierig naar de kaartspellen van 999 Games? Maak dan nu gebruik van de zomerse aanbieding. Tijdelijk is elk vierde spel in ons zomeraanbod gratis. Oftewel, 4 halen en 3 betalen. Deze actie is slechts tijdelijk beschikbaar, dus bestel snel via de webwinkel!Naar de website