Uitjes mét airco in Friesland

1 juni 2023
Hoe hou je je hoofd koel tijdens warme zomerdagen? Ga er een dagje tussenuit, wij zochten voor jou de leukste uitstapjes mét airco!
Uitjes met airco in Friesland

1. De bioscoop

Ja hoor, in de bioscoop is het prima toeven tijdens warme dagen. Ten eerste is het er heerlijk rustig en ten tweede is het er heerlijk koel! Check snel op Pathé Leeuwarden, de Bios in Drachten of de Lawei.

2. Natuurmuseum Fryslân


Dit is een fijne plek waar kids uren zoet zijn! Doe de onderwatertour of ga op speurtocht met de doe- en ontdek route door het museum. Succes verzekerd! 

-> Natuurmuseum Fryslân

3. Speelbos Joure

Een speelparadijs met airco, dat is lekker! Onze kinderen spelen hier graag. Het is lekker ruim opgezet en overzichtelijk. En je kunt er zelf heerlijk zitten, er liggen stapels tijdschriften en de koffie is prima!

-> Speelbos Joure

4. Thialf

Wist je dat het Thialf ook zomerijs heeft? Dát is nog eens een lekker verfrissend uitje! Check wel even de site voor de periode waarin het zomerijs er ligt! 

->Thialf


5. Princessehof

Als er een museum leuk is, dan is het Princessehof wel. Kids zijn hier meer dan welkom en er wordt altijd iets georganiseerd! 

->Princessehof

6. Waddencenter

Bij het Waddencenter kun je iets leuks leren én heerlijk lunchen met uitzicht op het IJsselmeer! Succes verzekerd!

-> Wadddencenter

7. Ga uit lunchen

Ga lekker uitgebreid lunchen. Dit soort zaken hebben vaak een fijne airco én een leuke speelplek! Wat dacht je van: Brownies & DownieS | Eetcafé Nooitgedacht of Het Booze Wijf (met waterspeeltuin!)

8. Fries Scheepvaart museumOok dit museum is helemaal Kidsproof én interactief! Er zijn voor verschillende leeftijden speurtochten uitgezet. Daar ben je wel even zoet mee!

-> Fries Scheepvaart Museum

Heb je niet gevonden wat je zocht? Check onze pagina Er Op Uit!