Kidsproof blogTerug

Moet jij werken als de leraren staken op 30 en 31 januari?

27 januari
Op 30 én 31 januari gaan veel scholen weer staken. Zijn jouw kinderen ook vrij op die dagen, maar jij niet? Ik heb wat fijne plekjes verzameld, waar je heerlijk kan werken en waar de kids zich ook kunnen vermaken. De meeste plekjes hebben ook nog eens gratis WiFi én (niet geheel onbelangrijk) lekkere koffie ;-)

Restaurant Klein Afrika

Terwijl jij zit te werken, kunnen de kids zich vermaken op de springkussens of met het speelgoed bij dit fijne plekje aan de rand van Oldenzaal. Bij lekker weer kunnen ze zich in de speeltuin uitleven of een rondje langs de dieren lopen. En als lunch natuurlijk een pannenkoek...

Restaurant 't Hoogspel

In Ambt-Delden hebben de kinderen bij lekker weer alle ruimte om uit te razen in de speeltuin. Vanachter het raam van restaurant 't Hoogspel kun je een oogje in het zeil houden. Of neem je kopje thee mee naar buiten en geniet van het zonnetje (als die er is natuurlijk).

De Troubadour

Aan de rand van Tubbergen kun je neerstrijken bij restaurant De Troubadour. Als het zonnetje schijnt, kunnen de kinderen buiten in de speeltuin spelen en bij slecht weer in de toffe binnenspeeltuin. Let op: ze zijn vanaf 12.00 uur geopend!

Erlebnispark Emsflower

Na een rondje door dit belevingspark in Emsburen kies je een rustig plekje in de binnenspeeltuin, waar je al werkend de kinderen in de gaten kan houden. 

Twentsche Foodhal

Wil je werken met een kopje koffie én een lekker broodje als lunch, neem de laptop dan mee naar de Twentsche Foodhal in Enschede. Zoek een plekje dichtbij de kinderhoek, zodat je zicht hebt op de kinderen.

Hof van Eckberge

Voor een hele dag pret, kun je de kinderen prima meenemen naar Hof van Eckberge. Als het lekker weer is, kunnen ze buiten spelen en als het regent is de binnenspeeltuin groot genoeg om tikkertje te doen.

Duik de bibliotheek in

Zowel de bibliotheek Enschede als de bibliotheek Hengelo vinden wij een perfecte plek om een paar uur te besteden met kinderen. In beide bibliotheken is én speelgelegenheid én werkgelegenheid én kun je lunchen! 

Binnenspeeltuin

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een rustig tafeltje te zoeken in een van de binnenspeeltuinen in Twente.


Heb je nog meer tips voor fijne werk- en speelplekjes? Mail ze dan naar twente@kidsproof.nl 

Fijne stakingsdag!
Liefs, Lotte

P.s.: ben je wel vrij en op zoek naar een leuk uitje? Check dan onze uitagenda voor ideeën!