Avonturenpark Hellendoorn opent Berenboom!

2 mei 2016
Familiepretpark Avonturenpark Hellendoorn verwelkomde 23 april twee nieuwe bewoners. Parkmascotte Baba en zijn vrouw Bella kregen hun eigen Berenboom in Dreumesland. En wij waren erbij!
Mijn dochter maakt kennis met Bella
Onze 5- en 8 jarige zijn natuurlijk ‘veel te groot’ voor een meet & great met de beren, maar staan vooraan in de rij in Dreumesland. Een aanrader trouwens voor de kleinste avonturiers. Alle attracties in dit gebied zijn geschikt voor kinderen tot 120 cm.

Na een mooie foto en een dikke knuffel van Bella, gaan we op avontuur. Wat een leuk park is Avonturenpark Hellendoorn! En ondanks dat het zaterdag is (en ook nog de eerste dag van de vakantie) staan we nergens lang in de rij. Opvallend is hoe vriendelijk de medewerkers bij de attracties zijn.Het park is overzichtelijk en gemoedelijk van sfeer. We hebben geluk en brengen er onze tijd door tussen een paar fikse regenbuien in. Wij hebben het dus niet nodig gehad, maar ik ontdekte dat je een ‘regenverzekering’ kunt afsluiten: valt er tussen 10:00 uur en 16:00 uur meer dan 4 mm regen op jouw bezoekdag, dan ontvang je een vrijkaart voor een bezoek op een andere openingsdag in seizoen 2016. Hoe attent!
 
Wij gaan deze zomer zeker terug, want vanaf 11 juni is ook Aquaventura Slidepark weer open; het bijbehorende outdoor waterpark van 5000m2 met 11 spectaculaire waterglijbanen. Dat belooft veel waterpret!
 
Dit was een mooi begin van onze meivakantie. Waar zijn jullie op avontuur geweest?
 
Sharita