Cas kreeg een stoer GlowGolf kinderfeestje!

31 mei 2016
Een coole jongen die 7 jaar wordt wil voor z'n kinderfeestje wel eens wat anders dan de ballenbak en glijbaan. Dan mag het allemaal best een beetje stoerder. En wat is er nou leuker en spannender dan minigolf in het donker?!
Best spannend die eerste hole!
Bij binnenkomst werd onze jarige Cas door een medewerker van GlowGolf Enschede al direct in het zonnetje gezet. Hij voelde zich als jarige natuurlijk heel speciaal, want híj kreeg een mooie ketting met een lampje erin. Op naar de feestkamer, de ranja, taart en spelletjes! Een mooi moment om met de feestvierders even echt contact te maken en cadeautjes uit te pakken.

Bij het feestje van Cas wilden we ook graag T-shirts versieren. Dat hadden we vooraf al op de site van GlowGolf gezien en leek ons hartstikke leuk. De feestgangers krijgen een wit shirtje en versieren die met glow-in-the-dark stiften. Zo hebben ze een leuk aandenken om mee naar huis te nemen. En tijdens het golfen vallen de shirtjes extra mooi op!

Het fijne aan GlowGolf Enschede is overigens dat ze goed meedenken met je wensen en de mogelijkheden. Zo was er bijvoorbeeld geen bestaand arrangement voor én golfen én T-shirts versieren én eten. Toch werd hier een custom-made arrangement voor bedacht. En ook de kindershirts werden in de juiste maten aan de kinderen gegeven. Daar is echt extra aandacht aan besteed!

De kids waren er inmiddels klaar voor: op naar de golfbaan! Dat was wel een spannend moment. Want je moet toch maar die eerste passen durven zetten in het (bijna) donker. Gelukkig maakt de spanning snel plaats voor verwondering als je na 2 stappen de prachtige kleuren ziet die op je staan te wachten.

Er volgden 18 kleurrijke holes die prachtig waren verlicht. De kinderen kregen allemaal een lichtgevend armbandje bij de start van het spel en een eigen bal en golfstick. De uitleg van het spel was wel even opletten voor ons als ouders. Wij moesten de enthousiaste feestgangers namelijk nog even in bedwang zien te houden, terwijl we ons probeerden te concentreren op de vuistregels. En daarnaast wilden we ook de veiligheid nog even onder de aandacht brengen bij de kids. Want 6 enthousiastelingen die allemaal met een golfstick vrolijk staan te zwaaien tot ze mogen starten, vereist toch enige structuur. Aangezien de meeste feestgangers hun melkgebit al hadden gewisseld, hebben we een kort praatje gehouden en ze op het hart gedrukt de golfstick vooral laag te houden. Dus ook voor ons als ouders was de start een spannend moment!

Na deze 18 spannende holes werd de golfbal bij de laatste hole ingeslikt…. Ah… Game over… Voor de winnaar was er een mooie medaille als aandenken. Superleuk natuurlijk!

Tenslotte op naar de patatjes, want dat hoort er natuurlijk een beetje bij. Ook fijn om op dit rustigere moment nog even bij te praten met alle vriendjes en vriendinnetjes en het feestje op die manier af te ronden.

Het personeel is uiterst vriendelijk, alles ziet er enorm verzorgd uit en aan alle details is gedacht. Al met al een super geslaagd feestje en absoluut voor herhaling vatbaar!

Groetjes Suzanne (gastblogster)

JUNI-ACTIE: boek je in de maand juni een Fun & Play Kidsparty voor een donderdag of vrijdag (in juni) dan mogen alle kinderen gratis een Glow-in-the-dark T-shirt kleuren. En natuurlijk aandoen, want die geven zo mooi licht!