• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Sportclubjes en andere clubjes in en om Breda
(Sport)clubjes voor kinderen

Sportclubjes en andere clubjes in en om Breda

Voetbal, hockey, paardrijden, dansen, turnen, muziekles, musicalles, rugby, honkbal, een circusschool & nog veel meer in Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bavel, Roosendaal, Bavel, Zundert, Chaam, Bergen op Zoom.

Hier vind je het meest complete overzicht van leuke clubjes in regio Breda. Zo vind je snel een clubje dat bij jouw kind past.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 194 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 194 resultaten
Pagina: 1234567

Zoek je een leuke sport of hobby voor je kind in de regio Breda?

In de omgeving van Breda, Oosterhout en Etten-Leur is er heel veel keuze uit leuke sportclubjes & sportlessen voor kinderen: denk aan zwemles, voetbal, tennisles, hockey, ballet, dansles, musical, theater, gym/turnen, judo, karate, yoga en mindfulness voor kinderen. Wist je dat er ook al leuke lessen voor baby’s en peuters zijn? Denk aan peutergym, peuterdans, peuteryoga, babyzwemmen en muziek op schoot.

Ook zijn er in regio Breda heel veel creatieve workshops (naailes, knutselatelier, tekencursussen), muzikale lessen (zangles of leer een instrument: gitaarles, pianoles, blokfluitles) en bijvoorbeeld kookcursussen voor kinderen.

Is jouw kind gek op dieren, de natuur en buitenzijn? Dan kun je je aanmelden bij de scouting, bij de manege om te paardrijden, bij de watersportclub om te leren surfen of zeilen & meer.

Alle leuke clubjes, lessen en workshops voor kinderen in de omgeving van Breda, Oosterhout en Etten-Leur

Op Kidsproof Breda vind je alle leuke sporten en clubjes voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bavel, Roosendaal, Prinsenbeek, Zevenbergen en Teteringen!