Een dagje Almere én Flevoland!

2 januari 2016
Flevoland heeft genoeg te bieden! Mooie natuur, originele overnachtingsplekken en toffe uitjes! Ontdek het zelf...
Flevoland heeft een aantal mooie natuurparken en toffe activiteiten. Tijdens een dagje Almere is er genoeg te ontdekken. Hieronder hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet!

Bij Pit Veiligheidsmuseum zijn er wekelijks én in elke vakantie leuke dingen te doen en te ontdekken.

Het Flevolandschap heeft zowel in Almere als in Lelystad super interessante rugzakroutes! Opsporing verzocht, Beleving van water, Ranger in Natuurpark Lelystad, Wonen in de Natuur of Wandelen door het Wilgenbos, superleuk!
Vanuit het Bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer op de Kemphaan zijn er toffe Doe-paden. Je kunt kiezen uit het Kabouterpad, het Dierenvriendjespad of de Boswachter-route!

Als je nij goed weer buiten wilt zwemmen zijn er superveel fijne plekjes waar je op een strandje kan liggen of kan chillen. Bijvoorbeeld het strand in Haven, surfen vanaf het Surfstrandje, chillen op het Noorderplassen-strand, lekker liggen en kijken naar de waterski bij het Weerwater kan bij het strandje bij het Oor. En er zijn er natuurlijk nog veel meer! Check ze allemaal in onze Zwemmen en strandjes-categorie

Als wij een ijsje eten doen wij dat graag bij Pauls IJs in Almere Buiten. Heerlijk ambachtelijk gemaakt ijs! Koekje van eigen deeg, Aardbeienkwarktaart, of de mango-sorbet. Echt smullen!

Check regelmatig onze Uitagenda in Almere voor activiteiten op datum!

Heb je zelf iets leuks ontdekt tijdens je uitstapje naar Almere? Laat het ons weten!
Wij wensen je in ieder geval een ontspannen, gezellige en vooral fijne dag in Almere!
Groetjes, Eloïne & Susanne