De favoriete uitjes van... Merlin

25 januari 2022
Als medewerker van Kidsproof kom je dagelijks toffe uitjes tegen. Lekkere restaurantjes, spannende uitjes in de buitenlucht, gezellige clubjes... Van welke activiteiten op Kidsproof Flevoland worden wij zelf blij? Contentmedewerker Merlin vertelt over haar favoriete uitjes op de site. Wat een leuke inspiratie!
Favoriete uitjes van Merlin

Hi! Om mezelf even kort voor te stellen: mijn naam is Merlin van Veldhuizen en sinds twee jaar ben ik contentmedewerker voor Kidsproof. Dat betekent dat ik in de gaten houd wat voor activiteiten er voor kinderen op het programma staan in verschillende steden, deze via Kidsproof deel en achteraf check hoe ze zijn ontvangen. Ik vind het heerlijk om ouders en kinderen op deze manier wat inspiratie te geven voor een toffe daginvulling en om stiekem zelf ook op de hoogte te blijven van leuke uitjes. Regelmatig kom ik iets tegen waar ik wel erg enthousiast van word. Dit zijn mijn Kidsproof favorieten:

Lichtjesroute

Om te beginnen noem ik mijn algemene, ultieme Kidsproof favoriet: de lichtjesroutes. Na een lange tijd achter de laptop, is een frisse wandeling zo’n gek idee nog niet. Met een speciale wandelroute wordt die extra sfeervol. Zo kan ik zelfs nadat de kerstlampjes weer zijn binnengehaald toch nog van de wintersferen genieten. Onlangs ben ik in Amsterdam, Arnhem en Utrecht op pad geweest met de wandelschoenen en een warme versnapering, en ik ben al schrijvend nog aan het nagenieten. Bekijk de mooie lichtjesroute hier!

Merlin bij de lichtjesroute

MiniZandvoort

Dit uitje staat nog niet zo lang online, maar staat sindsdien zeker op mijn bucketlist. Een toekomst als F1 coureur zit er niet meer in vermoed ik, dus een MiniZandvoort klinkt dan wel als een goed alternatief. Ik ben benieuwd of ik iets van Verstappentalent in me naar boven kan halen. Staat MiniZandvoort ook op jouw bucketlist?

Jumping Jack
Gelukkig zit hier geen maximale leeftijd aan, want op trampolines kan ik mij nog altijd prima vermaken. Met zoveel springruimte ben ik gelukkig ook wat minder bang om te vallen. Echt gaaf springen bij Jumping Jack Almere!

Bushcraft

Een uitje dat zeker in mijn favorietenlijstje thuishoort, is de workshop bushcraft van Outdoorpark SEC Almere. Regelmatig zie ik bij dit outdoorpark iets voorbijkomen waar ik als kind graag aan had meegedaan. Bushcraft doet me denken aan alle vakanties op de camping, maar dan net een stapje verder. Een beetje kennis om met weinig materiaal in de natuur te overleven komt vast ooit wel pas! 

Schaatsen in Flevoland

Deze favoriet is wel ietwat seizoensgebonden, maar dat maakt hem niet minder leuk. In de winter zijn er ontzettend veel schaatsplekken in Flevoland. Ik vind het heerlijk om over de bevroren ondergrond te glijden, af een toe een rondje te draaien en op een goeie dag een sprongetje te maken. Nu nog hopen op wat natuurijs binnenkort! Bekijk hier verschillende schaatsplekken in Flevoland.

Uitagenda

Wij zijn ook benieuwd naar jouw favoriete uitjes in Flevoland! Mail jouw uitje naar flevoland@kidsproof.nl

Naar de website