Festival 2 Turven Hoog 2015

3 september 2015
Je bent van 2 t/m 4 oktober van harte welkom tijdens Festival 2 Turven Hoog in Almere! Voorstellingen en installaties voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.
WELKOM BIJ FESTIVAL 2 TURVEN HOOG AAN HET STADHUISPLEIN

Van 2 t/m 4 oktober is het weer Festival 2 Turven Hoog met supermooie en leuke voorstellingen voor de allerkleinsten van 0 t/m 6 jaar. Direct kaarten reserveren? Klik hier!

Weet je al dat het festival dit jaar verhuist naar drie nieuwe gebouwen aan het Stadhuisplein in Almere Stad? Het festival strijkt neer in Corrosia Stad, de nieuwe bibliotheek en het stadhuis. We maken overal theatertjes waar je van alles kan beleven. Kijk hier voor het complete programma!

CORROSIA STAD
Zo zijn er in Corrosia Stad twee goochelaars die je voor de gek houden in AaiPet.
Vijf zwierende koperblazers die je meenemen in de muziek (Zwier). Er is een meisje dat danst met een tak in Wonderzoekers, de pop Muk die probeert om sterren te maken (Sterrenwachter) en een ballet van plastic zakjes dat onder leiding van een echte balletmeester iedereen betovert (Hoe de wind waait…).

DE NIEUWE BIBLIOTHEEK
In de nieuwe bibliotheek is een circusmeisje dat alles doet om te kunnen vliegen (De Rode Ballon) en een countertenor speelt met zeep (Heb je ‘m of heb je ‘m niet?). Je kunt kijken en luisteren naar een echte flamencodanseres (Azules rejas del amor) uit Spanje en ook baby’s gaan dansen in Koro Koro. Als je daar trek van hebt gekregen ga je lekker een soepje eten met de Soepmonsters in de kas van de vergeten groenten.

STADHUIS
In het stadhuis wordt gedanst met licht en donker (Nero) en zetten we op zondagmiddag de entreehal op stelten met een heleboel muzikanten en dansers (Wonderland) en dan mag je meedoen als je wilt.
Er zijn reuze Giraffen in de winkelstraat en op zondag wordt op het Stadhuisplein ook appelMoes gemaakt in de theatertent.

In alle gebouwen vind je kunstwerken waar je vooral aan mag komen en in kunt spelen en zijn er gratis workshops.
Kom kijken, luisteren, aanraken, dansen, zingen en springen.
Mis het niet! En neem je ouders (en/of andere volwassen begeleiders) mee want die willen vast ook spelen!

Voor meer informatie, het laatste nieuws en acties: www.2turvenhoog.nl
En houdt onze Facebook-pagina in de gaten om kaarten te winnen voor dit mooie festival!