Het is herfst!

19 september 2015
Het is herfst en dan is het tijd voor fijne wandelingen, knutselen, haardje aan, chocomel en...

HET IS HERFST!

We kunnen er niet meer omheen, de herfst is echt begonnen. De dagen worden korter, het weer natter en kouder. Maar niet getreurd, ook de herfst is een seizoen waarin je heel veel leuke dingen kunt ondernemen.

Zeker rondom de herfstvakantie organiseren veel Almeerse organisaties leuke activiteiten binnen het thema herfst. Leuk én leerzaam! En regent het dan toch een keer pijpenstelen? Dan hebben wij volop tips voor gezellige binnen-activiteiten.
In september is bijvoorbeeld het nieuwe theaterseizoen begonnen en er staan fantastische kindervoorstellingen op de agenda. En ook Utopolis heeft een superleuk aanbod aan kinderfilms in deze periode. De Nieuwe Bibliotheek is een officiele Cinekid Locatie. Mooie kinderfilms kun je daar zien!
De leukste uitjes voor de komende tijd zie je in de Kidsproof Uitagenda

Meer zin in een middagje thuis? Doe dan eens inspiratie op in onze thuisrubriek. Hier vind je in de categorie herfstinspiratie veel leuke ideeën voor een paar gezellige uurtjes thuis. Ga bijvoorbeeld spinnensoep maken, uiltjes knutselen van dennenappels of ga iets moois maken van brooddeeg.

Toch lekker naar buiten ook met nat weer? Ga dan naar het Almeerderhout, laarzen aan, regenjas aan en stámpen in die plassen! En
dan bij thuiskomst kaarsjes aan een kopje thee of warm choco en die zelfgemaakte spinnenkoekjes opeten!

Veel herfstplezier!