Tip: SummerMoves Zomerkampen

4 april 2024
De zomervakantie komt eraan! Ben jij op zoek naar een supergaaf vakantiekamp voor je kids? Dan zijn SummerMoves Zomerkampen met extra gym-, dans-, rope skipping- of freerunprogramma een echte aanrader!
Tijdens SummerMoves Zomerkampen beleeft jouw kind de leukste week van de zomer. Je zoon of dochter komt in een groep met leeftijdsgenoten en gaat allemaal leuke activiteiten doen onder deskundige en enthousiaste begeleiding. Je kind hoeft zeker niet op een sport te zitten om SummerMoves Zomerkampen cool te vinden. Iedereen kan mee!

summermoves-zomerkampen-tent

Zomerkamp

Bij SummerMoves Zomerkampen maken ze samen een groots avontuur mee. Gezellig met tentgenoten slapen en keten in een grote tent; dat wil toch ieder kind?! Voor elke leeftijdsgroep is er een gaaf programma. Er zijn de hele dag buitenactiviteiten: smokkelspellen, speurtochten, zwemmen, liedjes zingen bij het kampvuur.

Is jouw kind al 8 jaar of ouder? Dan kan je kiezen voor een supertof extra programma!

summermoves-zomerkampen-gymkamp

Gymkamp

Of je kind nou beginner is, in de selectie turnt of aan trampolinespringen doet, het maakt niet uit welke gymdiscipline ze beoefenen; een gymweek op kamp is voor iedereen leuk! Onder begeleiding van gediplomeerde trainers en extra begeleiders wordt er dagelijks getraind in de turnhal. Op elk niveau wordt er een uitdagend en creatief gymprogramma in elkaar gezet. Nice!

summermoves-zomerkamp-danskamp

Danskamp

Kan jouw kind niet stil blijven staan als er muziek wordt gedraaid? Dan is het danskamp echt een aanrader! Van beginners tot vergevorderde dansers; iedereen is welkom. Voor de choreo’s worden verschillende dansstijlen gebruikt en natuurlijk op de laatste hits!

summermoves-zomerkamp-freerun

Freerunkamp

Speciaal voor stoere jongens en meiden is er Freerunkamp. Vlieg over obstakels, werk aan de coolste jumps en indrukwekkende bewegingstechnieken. Naast alle leuke en reguliere zomerkampactiviteiten gaat je kind een aantal uur per dag trainen met gediplomeerde freeruntrainers. Alles komt langs in die training: speed, acrobatiek, fysieke uitdaging, mentale beheersing en controle. Dat wordt een onvergetelijke week!

SummerMoves Rope Skipkamp

Rope Skipkamp

Rope Skipping is een vorm van touwspringen waarbij je trucjes uitvoert tijdens het touwspringen. Een nieuwere sport die steeds populairder wordt over de hele wereld. Rope skipping combineert behendigheid, coördinatie en teamwork. Het wordt vaak beoefend in teamverband, met indrukwekkende groepsroutines en individuele prestaties. De trainingen worden gegeven door trainers met een flinke dosis rope skipervaring die een uitdagend en creatief programma kunnen bieden. Super tof!

summermoves-zomerkamp-activiteiten

Waarom op kamp?

Een week op kamp gaan is natuurlijk superleuk voor je kind, maar wist je dat ze er ook nog eens heel veel van leren? Zo ontwikkelen ze hun zelfstandigheid en zelfvertrouwen, ontdekken ze een andere kant van zichzelf, oefenen ze sociale vaardigheden, proberen ze veel nieuwe dingen uit en nog veel meer mooie levenslessen. En zelf krijg je een lesje loslaten cadeau… 😉

summermoves-zomerkampen-tent

Goed om te weten

SummerMoves Zomerkampen vindt plaats in het hartje van de Veluwe, vlakbij Beekbergen en is goed bereikbaar via de A50 en A1. De deelnemers worden onderverdeeld in leeftijdsgroepen. Alle kinderen slapen in een tent met maximaal 10 kinderen. Deze tent staat in een dorp van tenten, waarin één leeftijdsgroep samenleeft. Er zijn 6 kampweken waarvoor je je kind kan inschrijven. In het weekoverzicht op de website zie je wanneer er Zomerkamp, Gymkamp, Danskamp, Rope Skipkamp en Freerunkamp is. Je kunt je kind inschrijven via een turn- of dansvereniging, maar ook gewoon zelf.

Tip: wil jouw kind samen met een vriendje of vriendinnetje komen? Maak één van de ouders dan hoofdboeker, zodat ze bij elkaar in de tent komen.

Gun jij je kind ook een fantastische week bij SummerMoves Zomerkampen? Neem dan snel samen een kijkje op de website.

Ps. Tot 2021 zijn de zomerkampen onder de vlag van de KNGU georganiseerd. Sinds maart 2022 staan de zomerkampen op eigen benen en worden ze georganiseerd onder verantwoording van Stichting ZOKA. De zomerkampen bestaan al meer dan 60 jaar, dus meer dan genoeg ervaring om je kind met een gerust hart mee te laten gaan.

Naar de website