Kidsproofreporters op het Easy & Extreme Parcours van Fun Forest

15 juli 2021
Onze kidsproofreporters hadden super veel zin om naar Klimbos Fun Forest in Almere te gaan en dat werd beloond. Met het nieuwe Easy Parcours, voor kinderen vanaf 6 jaar (of iedereen met hoogtevrees) en het Extreme parcours voor durfalls vanaf 12 jaar hadden de kinderen een topmiddag! Bekijk het snel!
Kidsproofreporters bij Klimbos Fun Forest

Klimmen voor de kleintjes

Nieuw zijn de twee routes die speciaal zijn gemaakt voor de kleinste apen. Vanaf 110 cm mag je deze route in, waar je twee uur in mag klimmen. De eerste route begint op 2,5 meter hoogte. In het tweede parcours ga je tot wel 5 meter hoog! Ouders lopen makkelijk mee onder de routes door. Het is ook een goed beginpunt voor klimmers die nog een beetje last hebben van hoogtevrees. Benieuwd? Lees snel meer!
Voor echte durfalls: extreme klimparcours!

Zipline liefhebbers opgelet! Kan jij niet genoeg krijgen van de wind in je haren terwijl je van de tokkelbaan af gaat? Kom dan vooral klimmenbij Fun Forest Almere. Alle routes hebben een tokkelbaan, veel van de parcoursen beginnen en eindigen ermee. Wil jij de ultieme tokkelbaan beleving? Klim dan vooral parcours 6, deze route heeft een zipline van wel 160 meter! Nieuw: het extreme parcours, in dit unieke parcours kom je allemaal bijzondere elementen tegen, zoals een wenteltrap om een boom heen en maak je aan het einde een zweefsprong naar beneden! Wil je weten wat dat is? Check de video en lees meer! Naar de website