Voorjaarsvakantie in Almere! (en omgeving)

15 februari 2016
Leuke tips en uitjes voor kinderen in Almere vind je natuurlijk ook in de voorjaarsvakantie op Kidsproof Almere!
Een superleuke Kidsproof-voorjaarsvakantie!
Heerlijk hè, weer een weekje vakantie. Blijf jij lekker thuis? Er is gelukkig weer heel veel te doen in Almere! We geven alvast een paar leuke tips. Ondertussen kun je natuurlijk ook eens de tijd nemen om door onze kinderfeestjes-categorie te snuffelen, of inspiratie op te doen in de DIY categorie met recepten, schminkvoorbeelden en knutsels.
We vullen dit regelmatig aan, dus blijf kijken! Heb je onze _nieuwsbrief al gelezen? Daarin staan een aantal toffe tips voor deze vakantie!

Winterse Workshops
Bij Stad en Natuur kun je ook in de voorjaarsvakantie terecht voor leuke workshops. En ga je liever de natuur in? Doe dan de leuke Winterse Wollen Wanten Wandeling in het Vroege Vogelbos. Haal je speurtocht bij de Theeschenkerij Het Eksternest bij De Schaapskooi en ga op pad!

Museum in Almere
Ben je al eens in PIT geweest? Het veiligheidsmuseum? Komende week is een leuke gelegenheid om te gaan, ze hebben verschillende leuke interactieve activiteiten zoals een speurtocht of verborgen verhalen in het museum die het nóg leuker maken!

Theater en meer in de bieb
Zin om lekker binnen te genieten van theater met je kleintje? In de Bibliotheek in Almere Stad zijn er regelmatig familie- en kindervoorstellingen. Superleuk! Kaarten bestel je via de bibliotheek. Wist je dat je daar ook je feestje kunt geven in combinatie met een theatervoorstelling?

En er is natuurlijk nog veel meer te doen in Almere! Kijk voor leuke activiteiten op datum in de Uitagenda, voor allerlei Eropuit-tips in de categorie Eropuit.
Ook vind je leuke recepten, knutsels, clubjes of kinderfeestjes op de site van Kidsproof Almere! Onze winacties vind je vaak op Facebook. Like ons op www.facebook.com/KidsproofAlmere!

Ook nog onze laatste tips zien in onze informatieve nieuwsbrief? Check em hier!

Fijne Voorjaarsvakantie!