Eropuit met kinderen in en om Utrecht!
Eropuit

Eropuit met kinderen in en om Utrecht!

Leuke tips voor uitjes met kinderen in de herfst - herfstuitjes - die Coronaproof zijn!

Alle toffe eropuit-tips voor kinderen in en om Utrecht! Musea, (binnen)speeltuinen, zwembaden, kinderboerderijen en meer.

Ook boswandelingen, zwemplekken, indoor speelplekken en meer leuke gezinsuitjes, familie-activiteiten, kinderuitjes en weekenduitjes!

Tips van de maand:

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 263 resultaten
totaal 263 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Utrecht!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Utrecht, Nieuwegein en Zeist? Er zijn in de regio Utrecht véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent in de herfst en voor in de herfstvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Utrecht, Nieuwegein en Zeist

Op Kidsproof Utrecht vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de zomervakantie in (de omgeving van) Utrecht, Leidsche Rijn, Houten, Nieuwegein, Maarssen, Zeist, De Bilt en Woerden!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Utrecht te beleven.