De Top 5 binnenspeelparadijzen

11 september 2017
Het is weer zover. Je hebt zin in een actief uitje, maar buiten is het koud en nat.. brrr! Laat je niet tegenhouden door het weer met deze Kidsprooftips voor de vijf leukste binnenspeelparadijzen in Flevoland. Laat die herfst maar beginnen!
Binnenspeeltuin
1. Wat dacht je van lekker al je energie eruit springen? Dat kan bij diverse binnenspringspeeltuinen! In Almere vind je Jumping Jack en in Lelystad heb je Jumpsquare. De kids die zich even lekker uit kunnen leven en voor de papa en mama's is er gelegenheid om even rustig een kopje koffie te drinken.2. Het avontuur wacht op je in Avontura Dronten! Terwijl de papa’s en mama’s ontspannen een kopje koffie drinken, kunnen de kids lachend alle indoorattracties verkennen. Wat dacht je van klimmen op de klimvulkaan, of roetsjen van de familieglijbaan? Puur speelplezier!

3. Voor een bijzonder en uniek speeluitje kun je terecht bij de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest! Ontdek samen de wondere wereld van tropische planten, vogels en vlinders. Spot ondeugende aapjes, of wordt zelf een aapje in de spectaculaire junglespeeltuin!

4. Avontura Almere is een heerlijk, vrolijk speelparadijs in Almere, ideaal voor een regenachtige dag. Dansen in de kinderdisco, trampoline springen of klimmen over touwladders. Er is super veel te doen! Snel eens langs gaan dus!

5. Nog twee gave speelparadijzen zijn Ballorig Almere en Ballorig Lelystad! Kids van 0 t/m 13 jaar kunnen daar klimmen, klauteren, glijden, spelen en nog veel meer! Af en toe komt Ch@t de lapjeskat ook langs, en mag je met hem op de foto. In Lelystad is er ook lasergame! Super leuk!

Veel speelplezier!