We mogen weer: deze toffe uitjes staan op ons lijstje!

9 februari 2022
De weekenden zijn te kort! Naar het museum, de dierentuin, kinder escaperoom... alles is weer open en daar zijn wij zo blij mee! Wij kunnen gewoon niet kiezen waar we als eerste weer heen willen. Veel plezier met de regio verkennen!
Deze leuke uitjes zijn weer open!

De leukste uitjes!

We hebben de afgelopen tijd niet stilgezeten. We hebben de Themapagina Eropuit weer gevuld met de leukste speelplekken, wandelingen in de natuur en musea. Gelukkig is ook de uitagenda weer gevuld met super fijne tips! Alle uitjes op een rij.

Eropuit

Indoor Mountainbike feestje

Op een unieke locatie in Almere staat een kas met indoor bos, ja echt! Kinderen die uitkijken naar een sportieve verjaardag kunnen samen met hun vriendjes en vriendinnetjes dit terrein van Indoor Mountainbike verkennen op de fiets! Bekijk de verschillende opties.

Gave Jump Party

Spring het nieuwe levensjaar in tijdens een kinderfeestje bij Jumping Jack! Alle ingrediënten voor een echte knalfuif staan klaar: een grote springhal, interactieve jumpgame, slackline en niet te vergeten wat lekkers achteraf in de Partyroom! Spring hier naar de website. 

Jumping Jack

Glow in the dark kinderfeestje

Golfen wordt heel speciaal bij Jacks Magic Forest, namelijk: glow in the dark! De jarigen wanen zich met hun vriendjes en vriendinnetjes tussen de boselfjes en pratende bomen om met zo min mogelijk slagen de bal in de hole te krijgen! Boek het feestje hier. 

Shoppen in Bataviastad

Zijn jouw kindjes alweer uit hun kleren gegroeid? Gelukkig kun je nu weer overal in het echt shoppen, ook bij Batavia Stad Fashio Outlet in Lelystad. Met deze 5 tips haal je alles uit een voordelig dagje shoppen voor en met de kids! 

Bataviastad

Tijd voor een feetje!

Heeft jouw kind de afgelopen twee jaar geen echt kinderfeestje kunnen vieren door corona? Haal het in met een te leuk feestje dat je vind op onze Kinderfeestjes pagina! Lasergamen, zwemfeestje, knutselen en meer!

Kinderfeestje

Proefles Babyclub®

Speciaal voor baby’s van 0-10 maanden en hun ouder(s) is er de Babyclub®. Deze lessen bestaan uit leuke spelletjes, activiteiten en pret makenvoor jou en je kindje. Doe mee met een proefles op 19 februari van het Jonge Kind Centrum!

Volop uitjes in de Uitagenda

De komende tijd wordt de Kidsproof Flevoland Uitagenda ook steeds verder gevuld met leuke activiteiten die organisaties in de buurt organiseren. Creatieve, sportieve, actieve en culturele uitjes: alles komt voorbij!

Naar de kinderboerderij

Ken jij de kinderboerderijen in de buurt? Samen dieren leren kennen en knuffelen. Stad & Natuur heeft vaak toffe activiteiten voor kids. Help Vinny het Varken met een speurtocht of doe de 5 wandelspellen. Bekijk 8 toffe activiteiten!

Stad & Natuur

Jippie, uiteten!

Joepie, eindelijk weer smullen bij een restaurantje! Zet Happy Italy Almere op je lijstje. Nu al zin in een lekkere verse pasta of pizza, het dessert ook zeker niet te vergeten! Daarna kunnen de kids uitbuiken in de ballenbak. Bekijk de menukaart voor het hele gezin!

Happy Italy

Veel plezier!

Naar de website