De favorieten van een leuke vader #4

10 februari 2018
Thang Tran is 33 jaar en werkt op Amsterdam Airport Schiphol en knutselt daar aan de VanDerLande bagagebanden. Hij woont samen met vriendin Lisa en dochter Kyami Jayne (2,5 jaar). Omdat mama vliegt als stewardess, heeft papa veel 1 op 1 tijd met Kyami waarbij ze veel tips voor uitjes van Kidsproof halen!

FAVO RESTO
Brownies&downieS in o.a. Alkmaar
Fijn om hier een bakkie te doen, omdat Kyami zich hier ook vermaakt door de enorme speelhoek! Er zijn meerdere vestigingen in het land en overal zijn die enorme speelhoeken. Altijd een goede keus met kids dus!

FAVO INDOOR
Ballorig in o.a. Heerhugowaard
Het is hier groot genoeg waardoor we lekker samen kunnen spelen, klimmen en glijden. Ook is er een speciaal peutergedeelte waar Kyami veilig kan spelen en rondhuppelen.   Ze vindt het geweldig om samen in de helicopterfiets te gaan! Ook leuk: elke donderdag hebben ze peuterdansen waar ze op leuke kinderliedjes dansen.

FAVO INDOOR (WINTER)
Schaatsbaan de Meent in Alkmaar
Kyami vindt het heel leuk om te schaatsen op haar kinderschaatsen. Het allerleukste vindt zij de zeehond die je er kan huren voor €2,-. Hier kan ze op zitten terwijl ik haar over de schaatsbaan duw. Lachen!FAVO OUTDOOR
Waarderhout bos in Heerhugowaard
Met een speelplaats waar vooral de kabelbaan een groot favoriet is van Kyami. Groot voordeel is dat je hier vlakbij kan parkeren en via een "geheime ingang" naar het speelterrein toe kan! Het hele jaar door leuk!FAVO OUTDOOR ZOMERS
Holle Bolle Buiten in Tuitjenhorn
Voor de warme dagen is deze plek top! Lekker relaxen op een kleedje en bij de watersproeiers kan Kyami lekker vrij en veilig rond rennen en spetteren. Ook is er een groot speelterrein achter. Het zwembadje is in apart gedeelte waar ze kan staan. Er is een peuterglijbaantje in het water en grotere glijbanen waar we samen vanaf kunnen!FAVO ACTIVITEIT
Het Oude Bakkerij Museum in Medemblik
Zodra je binnenkomt is alles in de sfeer van toen. Het allerleukste vindt Kyami dat je met de bakker kan meekijken die koekjes bakt of appelbollen. Je mag zelfs helpen met koekjesbakken! Er is een speciaal opstapje voor de kleinsten zodat ook zij het goed kunnen zien. Als afsluiter mogen de kids zelf het koekje dat gebakken is versieren!Wauw Thang en Kyami, wat doen jullie leuke dingen samen en wat een leuke foto's! Enorm bedankt voor het delen met ons!

Ken of ben jij ook zo'n leuke vader die er graag op uit trekt met de kids? Mail ons dan via kopvannoordholland@kidsproof.nl!

TIP: ben je nieuw op de site, begin dan bij onze homepage en struin lekker door onze tips!