Sinterklaas op tv

20 oktober 2020

Het is bijna zover: dit jaar komt Sinterklaas op zaterdag 14 november weer naar Nederland! Volg alle avonturen die Sinterklaas en de pieten dit jaar beleven op tv! Wij verzamelden uitzendingen en programma's over Sinterklaas die je niet kunt missen, zo blijf je goed op de hoogte van alles wat Sinterklaas en de pieten meemaken!

Sinterklaas op televisie

Sinterklaasjournaal

Schrijf 11 november alvast in je agenda, dan komt de eerste uitzending van het Sinterklaasjournaal van 2020 op televisie! Het Sinterklaasjournaal kijk je op Zapp, op kanaal NPO 3. Kijk hier alvast voor meer informatie!

De Club van Sinterklaas

De exacte datum is nog niet bekend, maar net voor de komst van Sinterklaas op 14 november beleef je ook de avonturen van de Club van Sinterklaas op YouTube! Klik hier om te abonneren op dit YouTubekanaal, zo blijf je op de hoogte.  

Kun je niet wachten tot Sinterklaas en de pieten in Nederland zijn? De muzikale Sinterklaasfilm van de Club van Sinterklaas draait al in de bioscoop!

Het Limburgs Sinterklaasjournaal 

Het Limburgs Sinterklaasjournaal organiseert dit jaar wel iets heel tofs: je kunt live videochatten met Sinterklaas en één van zijn Pieten! Lees hier hoe dit werkt. De uitzendingen van het spannende avontuur dat Sinterklaas vorig jaar beleefde, kijk je hier terug. Het kan maar zo zijn dat je op televisie ook regelmatig een videoclip van één van de liedjes van Sinterklaas ziet!


TIP: In deze blog vind je allerlei Sinterklaasactiviteiten die je dit jaar coronaproof kunt doen! Naar de website