Met korting naar Hans Klok & Friends!

4 april 2022
Beleef de magie van Hans Klok & Friends! De voorstelling vindt onder meer plaats in Maastricht en is het vervolg op de show waarmee de illusionist vorig jaar door heel Nederland reisde. En... je kunt nu je kaartjes kopen mét Kidsproof korting! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en natuurlijk ook heel leuk voor ouders en opa's & oma's. De ultieme familieshow!
Hans Klok & Friends
Hans Klok is de snelste illusionist ter wereld. Hans Klok is terug met een nieuwe voorstelling en gaat met de spectaculaire show Hans Klok & Friends op tournee, waaronder ook in Maastricht. De nieuwe voorstelling van ‘Hans Klok & Friends’ is nog spannender, nog spectaculairder en nog mooier. Zinderende acrobatiek, comedy en de ‘diva’s of magic’ maken de beleving compleet. En via Kidsproof boek je je kaartjes hier met korting! Hans Klok & Friends’ is veel meer dan alleen een spectaculaire voorstelling. Het tentencomplex is vanaf anderhalf uur voor aanvang geopend. In de foyer wachten foodtrucks en bars op het publiek. Er heerst een festivalsfeer en gasten kunnen genieten van een hapje en een drankje. Na de voorstelling biedt de foyer de gelegenheid om nog even na te praten terwijl een DJ voor muziek zorgt.De nieuwe voorstelling van ‘Hans Klok & Friends’ is nog spannender, nog spectaculairder en nog mooier. Zinderende acrobatiek, comedy en de ‘diva’s of magic’ maken de beleving compleet. ‘Hans Klok & Friends’ is de entertainment sensatie van het nieuwe seizoen. Mis het niet en reserveer direct de beste plaatsen!

Korting via Kidsproof
Wat een mooie actie, via Kidsproof boek je nu tickets voor Hans Klok ! De hoge korting is al in de prijs verwerkt. Klik door via de roze button voor de kortingstickets!

Praktisch
Hans Klok & Friends is op 30 april en 1,4,6,7,8,14 en 15 mei te zien in het Geusseltpark in Maastricht!

Hans Klok & Friends duurt 90 minuten zonder pauze. Het tentencomplex is anderhalf uur voor aanvang geopend, in de foyer staan foodtrucks en heerst een festivalsfeer.

Het aantal plaatsen voor Hans Klok & Friends is beperkt. Wacht dus niet te lang en boek mooie plaatsen! Klik voor het boeken naar de site via roze button. Naar de website