• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Leuke clubjes in en om Eindhoven en Noord-Limburg!
Clubjes

Leuke clubjes in en om Eindhoven en Noord-Limburg!

Een overzicht van leuke clubjes in de regio Eindhoven en Noord-Limburg. Creatief, sportief: vind het clubje dat bij jouw kind past! Voetbal, hockey, paardrijden, dansen, turnen, muziekles en heel veel meer!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 137 resultaten
Pagina: 12345
totaal 137 resultaten
Pagina: 12345

Zoek je een leuke sport of hobby voor je kind in de regio Eindhoven?

In de omgeving van Eindhoven, Veldhoven en Helmond is er heel veel keuze uit leuke sportclubjes & sportlessen voor kinderen: denk aan zwemles, voetbal, tennisles, hockey, ballet, dansles, musical, theater, gym/turnen, judo, karate, yoga en mindfulness voor kinderen. Wist je dat er ook al leuke lessen voor baby’s en peuters zijn? Denk aan peutergym, peuterdans, peuteryoga, babyzwemmen en muziek op schoot.

Ook zijn er in regio Eindhoven heel veel creatieve workshops (naailes, knutselatelier, tekencursussen), muzikale lessen (zangles of leer een instrument: gitaarles, pianoles, blokfluitles) en bijvoorbeeld kookcursussen voor kinderen.

Is jouw kind gek op dieren, de natuur en buitenzijn? Dan kun je je aanmelden bij de scouting, bij de manege om te paardrijden, bij de watersportclub om te leren surfen of zeilen & meer.

Alle leuke clubjes, lessen en workshops voor kinderen in de omgeving van Eindhoven, Veldhoven en Helmond

Op Kidsproof Eindhoven vind je alle leuke sporten en clubjes voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Valkenswaard, Best, Nuenen, Geldrop en Weert!