Leuke theaters en bioscopen in Flevoland
Film, muziek & theater

Leuke theaters en bioscopen in Flevoland

In de bioscoop of het theater in Flevoland spelen prachtige kinderfilms en kindervoorstellingen. Van muziek tot kindertheater, kinderconcerten en openluchttheaters.

Dit zijn onze favoriete theaters en bioscopen voor kinderen in Flevoland. Kijk in de Uitagenda voor de actuele speeldata.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 31 resultaten
Pagina: 1
totaal 31 resultaten
Pagina: 1

Naar de film met kinderen in Flevoland

In Flevoland kun je met kinderen naar de film in de bioscoop, in een filmhuis of een filmtheater. Bezoek eens een film première met kinderen of een kinderfilm.

Naar het theater met kinderen in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten

In Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen, Zeewolde, Urk en Noordoostpolder zijn er verschillende theaters en schouwburgen die kindervoorstellingen programmeren. Bekijk per theater het programma met familievoorstellingen. Naast de gewone theaters is ook een bezoekje aan een poppentheater, openluchttheater of marionettentheater echt een aanrader.

Naar een muziekvoorstelling met kinderen in Flevoland

Ben je al eens met je kinderen naar een concert geweest? In een muziekgebouw, muziektheater, bij een poppodium of bij de opera? Er zijn prachtige muziekvoorstellingen voor kinderen in Flevoland. Echt genieten!