• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
De leukste natuuractiviteiten in Zwolle
Natuuruitjes

De leukste natuuractiviteiten in Zwolle

Over het blotevoetenpad, door een pluktuin en via het kabouterpad. Ontdek alle leuke uitjes en kinderactiviteiten in de natuur van Zwolle.

Met kindvriendelijke fiets- en wandelroutes, speurtochten, speelbossen, parken en buitencentra.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 66 resultaten
Pagina: 123
totaal 66 resultaten
Pagina: 123

Activiteiten en uitjes in de natuur in Zwolle

Wil je lekker naar buiten met de kinderen? Wij verzamelden alle natuurgebieden, recreatiegebieden, mooie parken en bijzondere stadsparken in de omgeving van Zwolle en Vechtdal Overijssel. Je vindt er leuke fietstochten en wandelingen met de kids in het bos of over de hei, door de duinen, tussen de weilanden, op het strand of in de polder.

In onze Eropuit categorie vind je alle leuke buitenuitjes die je elke dag kunt doen voor gezinnen in Zwolle, Kampen, Meppel, Raalte, Dalfsen, Hattem, Elburg, Wezep en Ommen.

Bezoekerscentrum natuurgebied in de regio Zwolle

In een bezoekerscentrum van een natuurgebied (van Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten of IVN) is veel te zien en doen voor kinderen. In deze Eropuit categorie vind je alle bezoekerscentra in Zwolle, waar je meer kunt leren over bomen, planten, bloemen, vogels, insecten en andere dieren. Leuk voor je kind om mee te doen: een speciale natuur speurtocht, boswandeling voor kinderen, kabouterpad, blotevoetenpad, excursie of expeditie.

Pluktuinen en boomgaarden in de omgeving van Zwolle en Vechtdal Overijssel

In Zwolle, Kampen, Meppel, Raalte, Dalfsen, Hattem, Elburg, Wezep en Ommen zijn ook verschillende pluktuinen, boomgaarden, telers en kwekers waar je zelf groenten en fruit kunt plukken met kinderen. Echt een leuk uitje!