10 buitenfeestjes in Zuid-Limburg

27 mei 2021
Je bent bijna jarig en dat is zeker een mooi feestje waar! Wij zijn fan van buitenfeestjes, lekker actief of ontspannen in de natuur. In Zuid-Limburg kun je ook heerlijk je partijtje buiten vieren, in deze blog zetten wij 10 ideeën op een rijtje!
10x kinderfeestjes in de buitenlucht

1. Klimfeestje Fun Forest

Voor een heel actief en avontuurlijk kinderfeestje in de buitenlucht ben je bij Klimbos Fun Forest in Venlo aan het juiste adres! Voor verschillende leeftijden organiseert Fun Forest de leukste klimuitdagingen via allerlei parcours, hoog in de bomen. 



2. Fun Valley Maastricht

Bij Fun Valley Maastricht beleef je uren speelplezier tijdens jouw feestje. Zo kun je kiezen voor de binnenspeeltuin van Ballorig, maar je kunt ook actief paintballen in de buitenlucht! Daarnaast biedt Fun Valley het Kinder Smulfeest aan en lasergamen. Kortom, voor ieder wat wils! 


3. BloteVoetenPark

Met een feestje in het BloteVoetenPark in Brunssum maak je op een wel heel avontuurlijke manier kennis met de natuur! Er zijn verschillende kinderfeestjespakketten waarmee je op speelse manier leert over dieren, avontuurlijke spelletjes doet en samen de leukste wandelroutes ontdekt!



4. Valdeludo 

Bij Avonturenpark Valdeludo vier jij je partijtje terwijl je samen van spannende en toffe attracties geniet. Doen jullie mee met lasergamen, karten of het hoogteparcour? En er is nog veel meer leuks te doen! 


5. Brunsummerheide
Bij bezoekerscentrum Brunssummerheide doe je samen met je vrienden en vriendinnen een spannende speurtocht! Er zijn allerlei toffe feestjes, ga jij bijvoorbeeld voor het Toverfeest of het Boswachtersfeest? Daarna kunnen jullie je verjaardag feestelijk afsluiten in het pannekoekenrestaurant.



6. MVV Maastricht

Ben jij gek op voetbal? Vier je kinderpartijtje in Stadion de Geusselt van MVV Maastricht! Op de wedstrijddag wacht de gids jullie op voor een rondleiding door het stadion, waarbij je onder andere in de kleedkamers en persruimte komt! Na een echte MVV-quiz is het natuurlijk tijd om dit voetbalfeest af te sluiten door samen de wedstrijd te kijken!


7. Berghotel Vue
Wauw, de speeltuin bij Berghotel Vue is wel heel cool! Je vindt hier tokkelbanen, glijbanen, een heerlijk groot speelveld en boomhutten. Deze omgeving is prachtig voor een gezellig feestje. Met meerdere arrangementen is er voor iedere jarige Job of Jet wat wils.



8. Kano & rafting Maastricht
Niet vies van een beetje water? Een overgetelijke verjaardag met je vrienden beleef je bij Kano & Rafting Maastricht. Maak een ontspannen tocht, met tussendoor avontuurlijke stroomversnellingen op de Grensmaas! 


9. A GoGo

Voor een actief feestje in de buitenlucht ben je bij attractieheuvel A GoGo in Valkenburg helemaal op je plek. Tijdens jouw partijtje ga je samen met je vrienden de Wilhelminagrot in, om daar twee avontuurlijke sessies lasergame te spelen. Na de strijd in de grot is het tijd voor een welverdiend strijdersmaal!



10.  Adventure Valley

Vier jouw sportieve kinderfeestje in het avontuurlijke klimpark van SnowWorld Landgraaf! Onder professionele begeleiding gaan jullie als echte avonturiers het klimpark in en maken jullie een aantal ritjes in de coole Alpine Coaster!

TIP: Houden jouw kids ook zo van op kamp gaan? Neem een kijkje op onze 'Op Kamp' pagina voor een heleboel inspiratie!

Naar de website