7x leuke museumpartijtjes in Zuid-Limburg!

24 juni 2021
Ontdek en leer de leukste dingen tijdens één van deze toffe museumfeestjes. Van schatzoeken tot de tofste illusies, de kids kunnen lekker genieten van een leuke en lekker actief partijtje!
Kasteeltocht in kasteel Hoensbroek

1. Een feestje bij de Romeinen in het Gallo-Romeinsmuseum!

Een partijtje in het Gallo-Romeinsmuseum is een heus avontuur! De kids gaan samen met een "Romeinse" gids het hele museum verkennen. En dat geheel in Romeinse outfit! Ontdek hoe de romeinen hun feestjes vierden en welke voorwerpen zij daarvoor gebruikten. Ga terug in de tijd en ervaar je verjaardag op de romeinse manier!



2. Speuren in Kasteel Hoensbroek

Vier je partijtje in het één van de mooiste bewaarde en toegankelijke kastelen van Europa! Dit feestje is perfect voor kids die er altijd al van hebben gedroomd om een dagje als ridder of prinses door te leven te gaan. Samen met de vriendjes en vriendinnetjes gaat de jarige op een spannende speurtocht door het kasteel. Doe de leukste spellen op dit feestelijke ridderlijke avontuur!

3. Discovery Kerkrade

Ga samen met je vrienden op ontdekkingstocht tijdens het feestje van Discovery in Kerkrade! Voor kids die houden van techniek is Discovery hét feestje om je verjaardag te vieren. Daag de robot uit of doe een race op zonne-energie... ontdek het allemaal tijdens dit partijtje. Achteraf kunnen de kids lekker genieten van het 'Snack Attack' feestmenu!



4. Op schattenjacht door de abdij van Herkenrode

Vier een magisch verjaardagsfeestje bij de abdij van Herkenrode! De kids gaan samen met hoorntje de eenhoorn op schattenjacht door de prachtige abdij van Herkenrode. Speur er samen op los en wie weet vind je wel de eeuwenoude schatkist van Zuster Katrien. Het wordt gegarandeert een feestelijk avontuur!

5. Kindergrottentocht bij Maastricht Underground

Ontdek het ondergrondse grottenstelsel van Limburg tijdens het avontuurlijke feestje van Maastricht Underground! De gids neemt de kids mee in de donkere gangen van de grotten. Hij vertelt spannende verhalen en leert de kinderen in het donker te vertrouwen op hun zintuigen. Kortom, een te gek en uniek feestje onder de grond!



6. Museum van Illusies

Stap in de wondere wereld van de Illusies tijdens dit te gekke partijtje! Dit partijtje is zeker anders dan de anderen. Bedrieg je oog en vermaak je geest met de gekste illusies! Tijdens dit feestje is niets wat het lijkt. De kids kunnen het museum vol illusies lekker zelf verkennen en ontdekken. Het is zeker een onvergetelijke verjaardag!

7. The Brickroom

Wat is er nou leuker dan spelen met steentjes en minifigs? Dat is precies waar de Brickroom om draait! Het is daarom perfect voor een tof en creatief kinderfeestje! 1,5 uur lang gaan de kids samen met de Brickmaster aan de slag en mogen ze de leukste creaties in elkaar zetten. Een te gek kinderfeestje voor het creatieve brein!



TIP: kijk voor meer te gekke kinderfeestjes op onze kinderfeestjespagina! Naar de website