Uitjes vol waterrr!

24 juli 2020
We hopen natuurlijk op een heerlijk warme zomer. En ook dat we dan lekker kunnen afkoelen in of op het water! De uitjes die we deze keer voor je verzameld hebben staan helemaal in het teken van lekker spetteren.
Kanospeurtoch Fun Valley
Ga op avontuur met Fun Valley: doe mee met de kanospeurtocht! Deze te gekke speurtocht is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar oud en laat je genieten van de natuur vanaf het water. Peddel naar de juiste plek en ga op zoek naar de letters van de rebus! Lukt het jou om hem op te lossen? Lees hier meer informatie. 

Rederij Stiphout
Ontdek Maastricht eens op een andere manier, namelijk vanaf een boot op het water! Bij Rederij Stiphout kun je kiezen uit verschillende leuke rondvaarten. Zo kun je onder anderen kiezen voor een pannenkoekenboottocht! Lekker smikkelen en je ogen uitkijken tegelijk. Hier vind je meer informatie over de verschillende rondvaarten. 

Minihaven
Waar mee ga jij varen? Je kunt bij Minihaven zelf kiezen uit bijvoorbeeld een stoere brandblusboot of een coole reddingsboot. Als je oud genoeg bent kun je de boot helemaal zelf besturen, en anders kan er een matroos met je meevaren die het dek voor je schropt! Lees hier meer informatie. 

Fun Beach
Zin in een dagje vol met waterpret? Breng dan een bezoekje aan Fun Beach! Hier vind je namelijk het grootste aquapark van Nederland en één van de hoogste fonteinen van de wereld! Slinger aan de Monkeybars, waan je een cowboy op de Rodeo Slide, laat je lanceren op de Flipper en vertoon je skills op de Halfpipe. Hier raak je niet uitgespeeld. Hier lees je meer info.

Kano & Rafting Maastricht
Een avontuurlijke buitentocht met de familie beleef je bij Kano & Rafting Maastricht. Op de terugweg kun je ook nog een mooie fiets- of wandeltocht door het rivierenlandschap maken, langs het water, door de pittoreske dorpjes en over de dijkpaden. Lees hier meer informatie. 

Kajak Maasland
Beleef een super leuke en avontuurlijke familiedag op het water bij Kajak Maasland. Met je eigen kajak of kano vaar je een dagje over de Limburgse Maas! Hoe cool is dat? Lees hier meer informatie. 

Mosaqua
Kom jij ook lekker spetteren in het subtropische wate van Zwembad Mosaqua? Ze hebben hier een binnen- en een buitenbad. Het maakt dus niet uit wat voor weer het is, je kunt hier altijd terecht voor een dosis plezier en geplons! Lees hier meer informatie over het binnen- en buitenbad. Naar de website