Outdoor-avonturen

24 juli 2020
Ga er lekker op uit in de buitenlucht! Er is toch niets zo fijn als een uitje in de natuur wanneer het lekker weer is? Onze favoriete outdoor-avonturen in de buurt vind je hieronder!
Fun Forest Venlo
Wat is er meer buitenlucht dan in een bos? Bij Fun Forest Venlo kun je de hele dag actief in de weer in de buitenlucht. Zwaai van boom naar boom en overwin de verschillende obstakels die je tegen zult komen. Het enige wat je niet moet vergeten mee te nemen is een beetje durf! Lees hier meer informatie. 

Valdeludo
Lekker de hele dag ravotten, klimmen en klauteren en vooral heel veel avontuur beleven in Avonturenpark Valdeludo. Bouw je eigen hut in het bos, doe mee met lasergamen, leef je uit op een speeltoestel of ga de hoogte in op het klimparcours. Hier lees je meer informatie. 

Blotevoetenpark
Lekker op je blote voeten door de natuur. Heb je dat al wel eens gedaan? Bij BloteVoetenPark is dat alles waar het om draait! Wordt één met de natuur en leer de natuur kennen op een bijzondere manier. Welke ondergrond vind jij het fijnst om met je blote voeten overheen te lopen? Lees hier meer informatie. 

Avonturenbos Fun Valley
Je weet niet wat voor een toffe activiteit je moet kiezen bij Fun Valley... Er is gewoon zo veel te doen! Maar dat betekent ook dat er voor iedereen wel iets leuks tussen zit. Denk bijvoorbeeld aan waterfietsen, klimmen in het klimbos, of lekker spelen in het water. Lees hier meer over dit toffe avonturenbos

Speelnatuur Brunsummerheide
Een actief uitje voor het hele gezin, dat kan bij Speelnatuur Brunsummerheide. Heerlijk wandelen door de prachtige omgeving en op zoek gaan naar de boombeestjes. En onderweg leer je ook nog eens een aantal hele leuke natuurfeitjes! Of wist jij dit allemaal al....? Lees hier meer informatie. 

GaiaZoo
Aaah, wie wordt er nou niet vrolijk van dieren? Breng een bezoekje aan GaiaZOO en neem een toffe rondleiding van een GaiaGids. Je komt de meest unieke diersoorten tegen en kunt ook lekker spelen op de speeltoestellen in deze dierentuin. Hier kun je je de hele dag vermaken! Hier lees je meer informatie. 

Mountainbike tours
Dat is nog eens een actief uitje in de natuur: Mountainbiken! 'Off Trails' organiseert exclusieve mountainbiketochten die afwijken van de standaard. Samen ga je op verschillende niveaus opzoek naar verborgen trails in de Zuid-Limburgse bossen. COOL! Lees hier meer informatie. 

Adventure Valley Landgraaf
Klim de hoogte in bij Klimpark SnowWorld of scheur door het park heen met de echte rodelbaan! Hou jij meer van hoogte of van snelheid? Of van allebei? Wij vinden het in ieder geval allebei mega leuk om te doen! Lees hier meer informatie. 

Fun Beach
Zin in een dagje vol met waterpret? Breng dan een bezoekje aan Fun Beach! Hier vind je namelijk het grootste aquapark van Nederland en één van de hoogste fonteinen van de wereld! Slinger aan de Monkeybars, waan je een cowboy op de Rodeo Slide, laat je lanceren op de Flipper en vertoon je skills op de Halfpipe. Hier raak je niet uitgespeeld. Hier lees je meer info. 

Irrland
Wist je dat Irrland de grootste boerderij-avonturen-oase in Europa is? Hoe cool is dat? Je vind hier meer dan 80 toffe attracties waar je je de hele dag op kunt vermaken. Ook zie je hier exotische diersoorten! Kende jij ze allemaal al? Lees hier meer informatie over Irrland. 

Outdoor Karting Vaals
Wooow, wat een stoer uitje. Durf jij het aan om te scheuren over de te gekke kartbaan in de buitenlucht bij Outdoor Karting Vaals? Je vindt hier karts voor volwassenen, maar ook mini-karts voor kinderen en duo-karts voor als je samen met papa of mama wilt karten! Lees hier meer informatie. 

A GoGo Valkenburg
De leukste attractieheuvel van Zuid-Limburg, waar je in spannende attracties kunt gaan en leuke groepsactiviteiten voor jong en oud kunt beleven. Denk bijvoorbeeld aan rodelen, tubing of tokkelen! Heb jij dat wel eens gedaan? Lees hier meer informatie. 

Park het Plateau
Nog een te gek klimpark, Klimbos Park het Plateau. Voor een gewaagd uitje in Limburg, geschikt voor jong en oud! En wanneer je liever niet de hoogte in gaat, vermaak je je hier ook. Je kunt fietsen huren of een potje boogschieten! Lees hier wat je nog meer kunt doen. Naar de website